یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه

  • کد خبر: ۳۶۴۴۸۹
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۶
خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه
رئیس هیات مذاکره‌کننده حماس از پایان کامل جنگ غزه و آغاز اجرای آتش‌بس دائم خبر داد و از مقاومت مردم غزه و ملت‌های یمن، لبنان، عراق و ایران که در کنار ملت فلسطین ایستادند، قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «خلیل الحیه» پنجشنبه شب در سخنانی که از شبکه الجزیره پخش شد، از پایان کامل جنگ غزه و آغاز اجرای آتش‌بس دائم در این منطقه خبر داد و با تجلیل از ایستادگی بی‌نظیر مردم غزه در برابر تجاوزات رژیم اسرائیل گفت: «جهان در برابر صبر، پایداری و فداکاری‌های مردم غزه مبهوت ماند.»

وی تاکید کرد که مردم غزه جنگی را پشت سر گذاشت که جهان نظیر آن را ندیده بود و با شجاعت در برابر جنایات و ماشین جنگی دشمن ایستاد.

رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه از شهدای عملیات هفتم اکتبر، از جمله «یحیی السنوار»، «صالح العاروری»، «اسماعیل هنیه» و «محمد الضیف»، به عنوان افرادی نام برد که طوفان مقاومت را گسترش دادند.

وی با تجلیل از رزمندگان مقاومت که «از نقطه صفر» با تانک‌های دشمن مقابله کردند، گفت: «قهرمانان مقاومت تمام نقشه‌های دشمن صهیونیستی برای آوارگی، گرسنگی و هرج و مرج را ناکام گذاشتند.»

الحیه همچنین از تلاش‌های سیاسی در کنار مبارزه نظامی سخن گفت و افزود: «همان‌طور که در میدان جنگ مردانه ایستادیم، در میز مذاکره نیز با عزت حضور یافتیم.»

رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه با اشاره به کارشکنی‌های مکرر رژیم اسرائیل و نقض توافقات اعلام کرد که با وجود همه موانع، حماس با مسئولیت‌پذیری بالا به مذاکرات ادامه داد و در نهایت به توافقی برای پایان جنگ دست یافت.

به گفته الحیه بر اساس این توافق، ورود کمک‌های بشردوستانه، بازگشایی گذرگاه رفح و تبادل اسرا در دستور کار قرار گرفته است.

وی اعلام کرد: بر اساس این توافق ۲۵۰ نفر از اسرای محکوم به حبس ابد و ۱۷۰۰ نفر از اسرای غزه آزاد خواهند شد.

رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه افزود که میانجی‌ها از جمله مصر، قطر، ترکیه و همچنین دولت آمریکا، تضمین‌هایی برای پایان کامل جنگ ارائه داده‌اند.

الحیه ضمن قدردانی از همه نیرو‌های ملی فلسطین و اسلامی، از ادامه همکاری‌ها برای اجرای مراحل بعدی توافق خبر داد و از ملت‌های یمن، لبنان، عراق و ایران که در کنار ملت فلسطین ایستادند، قدردانی کرد.

وی همچنین از آزادگان جهان و کاروان‌های همبستگی زمینی و دریایی که با «کلمه حق» در کنار مردم غزه بودند، تشکر کرد.

الحیه گفت: دو سال است که غزه معجزه می‌آفریند، زخم‌ها را التیام می‌بخشد، از قدس و مسجدالاقصی دفاع می‌کند و ثابت کرده که مردانش شکست‌ناپذیرند و از خیانت‌ها آسیب نمی‌بینند.»

بامداد پنجشنبه ۹ اکتبر ۲۰۲۵ (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد. این توافق ساعتی قبل اجرایی شد.

مذاکرات غیر مستقیم هیات‌های فلسطینی و اسرائیلی برای بررسی آتش‌بس در غزه و مهیا کردن شرایط میدانی برای تبادل اسرا در شرم الشیخ مصر از روز دوشنبه ۶ اکتبر ۲۰۲۵ برابر با ۱۴ مهر ۱۴۰۴ آغاز شد و نمایندگانی از آمریکا از جمله استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه و جرد کوشنر داماد دونالد ترامپ به این مذاکرات پیوستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->